top of page

Zenés színházi és irodalmi műsorok

Kőrösi Csoma Sándor útján

Intuitív zenei előadás, melyben a nyelvész-kutató lenyűgöző és áldozatos utazását követjük nyomon zenei eszközökkel. Magyar, balkáni, török, kazak-türk, afgán, üzbég, tibeti, ujgur és kínai dallamok hangzanak el Kőrösi és kortársai feljegyzéseivel keretezve. Nem tudományos, vagy zenetörténeti előadást látnak-hallanak. Csak dőljenek hátra és helyezkedjenek bele Csoma korának világába! Az előadásban használt hangszereink: koboz, saz, kínai holdgitár, furulyák, kecskeduda, kínai bambuszfuvolák, töröksíp, szájorgona, tilinkó, tapan, homokóradob, dorombok, tibeti hangtál, csengők, gong, pergők, zugattyú.

NNY-NK 13.jpg
NNY-NK 4.jpg

Regénykoncert az Aranyalma Páros közreműködésével

Múzsakarbantartási alapismeretek

Varga Klára könyvbemutatója, avagy: Regénykoncert az Aranyalma Páros közreműködésével

A rendkívüli érzékenységű szerelemregényhez az Aranyalma Páros illesztett különlegesen érzékeny muzsikát, amely számtalan izgalmas hangszeren csendül fel. Mindezt az alkotóktól hallhatjuk élőben - a könyvről, zenéről, életről, halálról és múzsáinkról való beszélgetéssel fűszerezve.

Ajánljuk irodalmi-zenei estként művelődési házakba, könyvtárakba, kávéházakba, kultúrkocsmákba, de borklubokba, szállodákba és igényes céges rendezvényekre is, elegáns borvacsora mellé.

irodalmi-1.jpg
bottom of page